Aquí us deixem un recull de receptes bàsiques de la cuina catalana i estem desitjant que ens feu arribar les vostres per compartir-les amb els amics de Love Sitges.
Ingredients per preparar el brou:2 patates | 1 branca d'api | 3 pastanagues | 1 col petita | 100 g de cigrons | 2 cuixes de pollastre | 2 ossos blancs salats de porc | 1 tros de carn de vedella (jarret) | 1 botifarra negra | 1 botifarra blanca | 200 ...
Ingredients: 650 g de farina de força | 250 ml de llet tèbia | 25-30 g de llevat fresc | 120 g de sucre | 120 g de mantega o margarina fosa | 2 ous i 1 rovell | 10 g de sal | 2 i 1/2 cullerades d'aigua de flor de taronger | Pell ratllad...
Ingredients:Llamàntol | Pebrot vermell | Pebrot verd | Nyores | Tomàquet pelat i sense llavors | mig gotet de brandi | arròs | safrà | Oli i salTallem el llamàntol i el daurem a la paella amb l'oli ben calent. El re...
Ingredients:Peix de roca | espina de rap | porros | tomàquet | ceba | sípia | gambetes pelades | allsPreparar un brou de peix amb el peix de roca, l'espina de rap, els porros, el tomàquet i la ceba. En una paella daurar uns tross...
Ingredients:figues | 2-3 rovells d'ou | 2 cullerades de sucre | Vi dolç | fulles de mentaPer a l'elaboració de la crema, batre en un recipient els rovells d'ou amb el sucre i afegir un rajolí de vi dolç. Emplateu les figue...
Ingredients:4 alls pelats i sense cor | 3 calçots (previament cuits a la brasa i especialment els més gruixuts) | 250gr. Ametlles torrades i pelades | Pebre vermell dolç (al gust) | Un tros de julivert | 1/2 l. Salsa tomaquet nat...
Ingredients: 1 escarola gran| 125g bacallà esqueixat | 125g tonyina | 4 anxoves | olives arbequines. Ingredients per la salsa del Xató: 100 g d'ametlles torrades | 60g avellanes torrades | 2 seitons | 2 grans d’all | 4 nyores esca...
Per a 4/6 persones 1 Pollastre de pagès d'uns 2 quilos | 3 cebes grans de Figueres | 10-12 prunes | un grapadet de pinyons | 1 got petit de conyac | 2 fulles de llorer | 1 branca de romaní i farigola | 2 tomàquets petits ben mad...
500 g de llagostins mitjans | 1 ceba | 2 grans d'all grans | 3 tomàquets madurs | 1/2 got de vi blanc | uns filets de safrà | 1 cullerada d'alfàbrega fresca | 1/2 cullerada de pebrot | sal i pebre al gust. Picar l'all i la ceba ...
Ingredients: Enciam variat: roure negre i verd, brots... | Figues | Magrana | Raïm | Tomàquet Xerri | Tomàquet sec | Barreja de fruits secs Vinagreta de magrana: Oli | Quatre gotes de vinagre | Sal d'herbes | Mel de Can Pere | Suc ...
125 g de llet | 125 g d'aigua | 110 g de mantega | 150g de farina | 3 ous | oli | sal | sucre Escalfar un cassó al foc amb la llet, l'aigua, la mantega, la sal i el sucre. Quan comenci a bullir, afegir la farina remenant bé durant un p...
Ingredients per a la massa: 1Kg de sucre | 1Kg de ametlla en pols | 1/4 ous | 1 got d'aigua | pinyons per arrebossar | coco, cafè, xocolata... Farem una muntanya amb el sucre i l'ametlla i es van afegint els ous, és important que s'af...
Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61