Arròs amb llamàntol

Publicítate en Love Sitges

Si te suscribes al newsletter, confirmas haber leído y aceptado las condiciones de suscripción


La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable GUIA LOVE SITGES SL. Esta comunicación se ... Ver más

ogavante

Ingredients:
Llamàntol | Pebrot vermell | Pebrot verd | Nyores | Tomàquet pelat i sense llavors | mig gotet de brandi | arròs | safrà | Oli i sal

Tallem el llamàntol i el daurem a la paella amb l'oli ben calent. El retirem i aprofitem la mateixa paella amb el mateix oli per fer el sofregit, així, amb el suc que ha deixat anar el llamàntol, té més gust. Preparem el sofregit amb els pebrots ben picats, quan estiguin daurats afegim el tomàquet i la carn de les nyores. Deixem que faci "xup-xup" durant 5 minuts amb el brandi perquè s'evapori l'alcohol. Afegim l'arròs i deixant que agafi tot el sabor durant una estoneta. Incorporem el llamàntol trossejat i ho cobrim amb aigua o amb brou de peix. Perquè sigui caldós cal afegir 4 mides d'aigua per cada una d'arròs, si el prefereixes més sec, la mesura és de dues mides d'aigua per una d'arròs. Deixeu-ho coure durant uns 15 minuts + 5 de repòs.

Recepta de Xavier Figuera

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar