Per a 4/6 persones
1 Pollastre de pagès d'uns 2 quilos | 3 cebes grans de Figueres | 10-12 prunes | un grapadet de pinyons | 1 got petit de conyac | 2 fulles de llorer | 1 branca de romaní i farigola | 2 tomàquets petits ben madurs | 1 got de brou de carn | 6 grans d'alls | 3 llesques de pa fregit | 5- 6 avellanes o ametlles | julivert.
Per començar tallem el pollastre a vuitens, el salem i el fregim en una cassola amb oli. Mentre posem les prunes en brandy i deixem macerar 15 min. Quan el pollastre estigui daurat afegim les cebes picades i els alls, els tomàquets i el pebre, el deixem coure durant 30 minuts a foc lent. Quan hagi passat aquest temps li afegim el brandi, les branques de farigola, el romaní i el llorer, el got de brou i deixem fer xup-xup 30 minuts més. Afegim la picada, que haurem picat en unmortero les dents d'alls, el pa fregit, el julivert i les avellanes o ametlles. I per acabar posem les prunes i els pinyons, i ho deixem coure durant 15 minuts.
Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61