Fideua

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


ua

Ingredients:
Peix de roca | espina de rap | porros | tomàquet | ceba | sípia | gambetes pelades | alls

Preparar un brou de peix amb el peix de roca, l'espina de rap, els porros, el tomàquet i la ceba. En una paella daurar uns trossets de sípia, a continuació afegim les gambetes pelades i els alls a trossets. En una paella torrem els fideus i els incorporem a la paella remenant bé perquè agafin tot el sabor. Afegim el brou de peix (ben calent) i ho remenem perquè cobreixi tot. El temps de cocció dependrà de la mida dels fideus, si són fins (de l'1) amb 5-7 minuts n'hi haurà prou. En acabar, col·locar la paella al forn a gratinar uns minuts per aconseguir que els fideus quedin "de punta". Es serveix amb allioli al gust.

Recepta de Cristina Lago

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar