Un cop més, el Port d'Aiguadolç celebra la festa dela Mare de Déu del Carme, la patrona dels mariners i pescadors, amb tres dies plens de tradició, sabor i mar. T’ho detallem:
Programa:
Dimecres 16 de juliol
19:00â¯h – Processó marinera
- Sortida dels vaixells des del Port de Sitges, amb la imatge de la Mare de Déu delâ¯Carme al capdavant.
- Ofrena floral a la Verge des del mar, a l’alçada del cementiri de Sitges.
A la tornadaâ¨
- Cantada d’havaneres a càrrec del Grupâ¯Sonsâ¯d’Altamarâ¨, Cremat de rom â¨i Tast de fideuà marinera (Oriol Serra) amb Blanc Subur Malvasia de Sitges del Celler de l’Hospital
Preu: 5€ (tastet) i 2,5€ (vi)
Dissabte 19 de juliol
- “Capvespre mariner amb Malvasia de Sitges” al CIM
Tast guiat de 4 vins mariners + tastet de cuina de la Confraria de Pescadors:
• Xalet d’en Molar 2022 (rosat escumós 100% Garnatxa Negra – DO Empordà)
• Malvasia de Mar 2022 (jove amb envelliment submarí – 100% Malvasia de Sitges)
• La Murtra 2023 (jove 100% Malvasia de Sitges – DO Alella)
• Blanc Subur Malvasia de Sitges 2023 (jove – 100% Malvasia de Sitges)
Preu: 26⯀
Entrades anticipades: https://www.entrapolis.com
Pots contactar amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina de contacte, o a través del nostre número de telèfon: +34 619 92 27 61