Carnaval a Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


Increïble espectacle que inunda els carrers de Sitges de creativitat, color i diversió. Tot comença Dijous Gras, amb l’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes per prendre el comandament de Sitges i ens sedueix amb el seu Predicot, un sermó satíric que llegeix des del balcó de l'Ajuntament. Durant tota la setmana ens diverteix amb les seves originals “performances”, sovint improvisades, al mig del carrer, per les escoles, els casals d’avis, al mercat municipal... Si la part més descarada del Carnaval de Sitges és representada per Sa Majestat Carnestoltes, la part més glamurosa i més carregada de bellesa és representada per la reina del Carnaval de Sitges i el seu seguici.

Diumenge i dimarts són els dies forts del Carnaval de Sitges, quan podem gaudir de les rues, una impressionant exhibició de creativitat en les disfresses, models de fantasia amb acurat maquillatge, plomes i lluentons, amb fascinants coreografies; també divertits i irreverents personatges que destaquen per la seva originalitat i per la capacitat de muntar un autèntic espectacle teatral al mig de la rúa. I tot això emmarcat per la música més carnavalera i quilos i més quilos de paperets. Les carrosses del Carnaval de Sitges van equipades amb potents equips de so i, algunes van acompanyades de música en viu a càrrec de batucades i músics locals.

Tot acaba Dimecres de Cendre, quan Sa Majestat Carnestoltes mor. El Carnaval de Sitges s’acomiada amb una cerimònia fúnebre grotesca que inclou la lectura del testament de Sa Majestat Carnestoltes, l’original disposició de les seves últimes voluntats.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar