Política de privacitat

D'acord amb el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) d'obligat compliment el 25 de maig de 2018, hem actualitzat la nostra Política de Privacitat. Per aquest motiu, ens prenem molt seriosament la protecció de les seves dades. LOVE SITGES emmagatzemarà i utilitzarà les dades de forma segura, responsable i transparent exclusivament per oferir-li un servei de la major qualitat possible.

L'usuari d'LOVE SITGES garanteix que totes aquelles dades que comuniqui a través de www.lovesitges.cat seran autèntics; i es compromet a mantenir actualitzada la informació que faciliti a LOVE SITGES, de forma i manera que aquesta informació ha de respondre en tot moment a la seva situació real. L'usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a LOVE SITGES o a tercers.

LOVE SITGES no assumeix, ni es compromet a assumir ni en el present ni en el futur cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet de LOVE SITGES
Amb els límits establerts a la llei, Love Sitges no assumeix cap responsabilitat per la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a la seva pàgina web.
Els continguts i informació de les pàgines d'Internet de Love Sitges estan elaborades per professionals degudament qualificats. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a Love Sitges, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de Love Sitges poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, Love Sitges no podrà assumir responsabilitats pels continguts que puguin aparèixer en pàgines de tercers.
Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest pàgina web són propietat exclusiva de Love Sitges o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de LOVE SITGES

Per accedir a alguns dels serveis que Love Sitges ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal; donant compliment a la LOPD 15/1999, i al Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), li fem saber que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Love Sitges per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

Així mateix, li fem saber de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió i oposició de les seves dades de caràcter personal, i remetre comunicació a Carrer Hipòlit Lázaro 1, Sitges 08870, Barcelona, o bé, enviant un correu electrònic a guialovesitges@gmail.com

Els usuaris que facilitin les seves dades de caràcter personal, presten el seu consentiment exprés perquè puguin ser comunicats per a la seva utilització a les empreses del grup Love Sitges per a la realització d'activitats pròpies del seu objecte social en el sector de l'oci i turisme i altres activitats. Els usuaris queden informats que aquesta comunicació pot produir-se en el mateix moment en que proporcionen les dades a Love Sitges

Així mateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè LOVE SITGES pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a Love Sitges, a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic guialovesitges@gmail.com, manifestant la seva voluntat.

Igualment, Love Sitges, podrà remetre comunicacions puntuals de caràcter informatiu o associades amb el fet de posseir un compte actiu al web de Love Sitges.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El web LoveSitges.cat acull tant continguts propis com continguts creats per tercers i / o pels usuaris. El web està protegida per lleis de propietat intel·lectual i pels tractats internacionals en la matèria. El contingut que es mostra en oa través del lloc web està protegit en la seva condició d'obra col·lectiva i / o compilació, d'acord amb les lleis de propietat intel·lectual i els tractats internacionals sobre la matèria.

L'Usuari reconeix que tots els elements del web LoveSitges.cat i de cada un dels Serveis prestats a través del mateix, la informació i materials continguts en el mateix, l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts i els programes de ordinador utilitzats en relació amb el mateix estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial de Love Sitges i / o de tercers.

Llevat que intervingués autorització expressa i escrita de Love Sitges, si escau, dels tercers titulars dels drets corresponents, oa menys que això resulti legalment permès, l'usuari no podrà reproduir, transformar, modificar, distribuir, llogar, prestar, posar a disposició o permetre l'accés al públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública de cap dels elements referits al paràgraf anterior.

L'usuari no podrà copiar, modificar, distribuir, vendre, llogar o explotar de qualsevol altra manera els continguts del web; excepció feta dels continguts aportats per l'usuari.
L'usuari tampoc pot dur a terme operacions de desacoblament o descompilació, enginyeria inversa o qualsevol altra operació destinada a obtenir qualsevol codi font contingut en aquesta web; excepte prèvia autorització expressa de VS o en el supòsit en què això resulti permès per la legislació vigent.

En particular, queda terminantment prohibit la utilització dels textos, imatges, anuncis i qualsevol altre element inclòs en el present lloc web per al seu posterior inclusió, total o parcial, en altres llocs web aliens a Love Sitges sense comptar amb l'expressa autorització prèvia i per escrit de Love Sitges.

L'Usuari s'haurà d'abstenir de suprimir els signes identificatius dels drets (de propietat intel·lectual, industrial o qualsevol altre) de Love Sitges o dels tercers que figurin al web i en cada un dels diversos serveis oferts a través d'ella. Així mateix, l'Usuari haurà d'abstenir d'eludir o manipular qualsevol dispositius tècnics establerts per Love Sitges i / o per tercers, ja sigui a la web, en qualsevol dels serveis o en qualsevol dels materials, elements o informació obtinguts a través del mateix, per a la protecció dels seus drets.

L'usuari autoritza a reproduir, distribuir i comunicar públicament les fotografies / imatges i els textos que inseriu en el seu anunci per ser publicades a la web i qualssevol altres mitjans de què la web faci ús amb finalitats publicitàries, així com a afegir les marques de aigua de Love Sitges per tal d'evitar un aprofitament no consentit per part de tercers.

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar