Rally a Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


RALLY DE COTXES D’ÈPOCA BARCELONA – SITGES

El Rally de Cotxes d'Època Barcelona Sitges va néixer el 1959 i s’ha celebrat de manera ininterrompuda des d’aleshores fins avui. Aquesta festa, declarada d'Interès Turístic Nacional, és una oportunitat única per admirar desenes de vehícles que formen part de la història de l'automòbil, autèntiques peces de museu que tornen a la carretera per participar en aquest Rally, amb sortida a la plaça de Sant Jaume de Barcelona i arribada a Sitges, passant el difícil repte que suposen les Costes del Garraf.

A Sitges podem admirar aquests vehícles històrics en el moment de l’arribada, al Port d’Aiguadolç, i també a la plaça de la Fragata, on queden exposats mentre els ocupants gaudeixen del tradicional esmorzar.

Tots els participants fan el trajecte vestits d'acord amb l'època de fabricació del seu cotxe, i participan en el Gran Premi a la Elegància que atorga tradicionalment un jurat compost per professionals del món de la moda, també es premia els cotxes més ben conservats i amb més peces originals, donant cinc premis per cada categoria segons l’any de fabricació.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar