Avís legal i condicions d'ús

Complint amb el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), www.lovesitges.cat l'informa que les dades que proporcioni seran tractades per Guia Love Sitges, SL, com a responsable d'aquesta web.

La titularitat d'aquest lloc web pertany GUIA LOVE SITGES SL

CIF: B66812348 · C / Hipòlit Lázaro 1 · 08870 Sitges.

El contingut d'aquest lloc web: imatges, textos, botons, el programari necessari per al seu funcionament ... és propietat de Guia Love Lovesitges i / o de tercers, com ara organismes, entitats, empreses o particulars als quals se'ls han realitzat els treballs exposats i que ens autoritzen per a la seva publicació, o bé procedeixen de llocs amb llicència lliure. En qualsevol cas, es prohibeix la seva utilització, total o parcial, a través d'aquest lloc web.

S'entén que el client posseeix els drets de reproducció de documents, imatges, logos, tipografies ... que confia a Guia Love Lovesitges. per desenvolupar els seus nous dissenys, per imprimir-los o per publicar-los a internet. Per tant, el client es fa totalment responsable de qualsevol reclamació derivada dels mateixos i eximeix de tota responsabilitat a Guia Lovesitges

La finalitat de recollida d'aquestes dades, es basa en l'enviament d'una Newsletter amb la informació de les últimes notícies de Sitges, l'agenda i les promocions de Sitges disponibles en aquesta web i donar resposta a les sol·licituds formulades mitjançant el formulari de contacte disponible en aquest web.

En marcar la casella de verificació, ofereix als www.lovesitges.cat la legitimació per a tractar les teves dades confome a les finalitats descrites.

Les dades facilitades no se cediran a tercers i podran ser ubicats en els nostres servidors del nostre proveïdor de hosting (HOST EUROPE IBERIA SL) oa la nostra plataforma de gestió d'enviaments (actualment CPC SERVEIS INFORMATICS SL).

En tot moment, conserva els seus drets d'accés, rectificació i supressió de les seves dades així com altres drets descrits a la pàgina política de privacitat.

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar