Verema a Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


Se celebra durant un cap de setmana de finals de setembre o principis d’octubre (recomanem subscripció gratuita al newsletter de love Sitges per a estar al corrent de tots els actes i festes locals). Aplega gran varietat d’actes relacionats amb el món del vi. Tot comença el divendres al vespre amb la proclamació de la pubilla de Sitges, escullida entre totes les pubilles que representan diferents barris i associacions. El diumenge al matí es fa el primer premsat que s'ofereix en la missa que se celebra a la parròquia. A la tarda, el concurs de trepitjadors de raïm posarà la nota espectacular a una celebració que serveix per recordar la importància del sector vitivinícola al Penedès. Es pesa la pubilla de Sitges i s'inaugura la font del vi a la Fragata. Tot seguit hi ha una ballada de sardanes.

La Mostra de Vins de Sitges aplegarà diversos els cellers, molts d’ells de la zona del Garraf, amb una identitat pròpia que els diferència de la D.O. Penedès tot i que hi formen part. També es podrán degustar excel·lents productes de la terra i participar en un ampli ventall d’activitats com cates i maridatges.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar