Museus de Sitges

Publicítate en Love Sitges

Si te suscribes al newsletter, confirmas haber leído y aceptado las condiciones de suscripción


La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable GUIA LOVE SITGES SL. Esta comunicación se ... Ver más

El Cau Ferrat: Casa-estudi del polifacètic artista Santigo Rusiñol i punt de trobada d’artistes del modernisme. Amb obres de Rusiñol, Cases, El Greco, Zuloaga, Picasso... importants col·leccions de forja, vidre, ceràmica...

Palau Maricel: Construït el 1910 per encàrrec del mil·lionari nordamericà Charles Deering, mostra, en espectaculars salons diferents, les col·leccions de brodat, ferros forjats, vidres, mobles, tapissos i pintura antiga i moderna que Deering havia reunit per Espanya, salvant moltes d'aquelles peces d'una destrucció segura. La part de Mar conté el Museu Maricel.

Museu Maricel: Mostra la colecció del Dr. Pérez Rosales, amb obres d’estil romànic, gòtic, renaixentiste i barroc. També escultura catalana modernista i noucentista, i pintures muralsde Josep Maria Sert. A la segona planta s’exposa pintura de Rusiñol, Cases, Utrillo... i la colecció marinera d’Emerencià Roig.

Museu Romàntic: Casa catalana del segle XIX que fou residència de la família Llopis. Permet contemplar com es vivia a la Catalunya de l’època del romanticisme. Mostra una de les millors coleccions de nines antigues de tot Europa, la de Lola Anglada. Actualment és tancat.

Fundació Stämpfli: Acull una colecció de més de 70 obres de 60 reconeguts artistes contemporanis de més de 20 països diferents, des dels anys 60 finas a l’actualitat.

Destacar la celebració del Dia Internacional dels Museus a Sitges, amb tot un seguit d’actes relacionats amb la música, la literatura i, com no podia ser d’una altra manera, portes obertesals museus de Sitges.

Més informació sobre els museus de Sitges i l’ampli ventall de propostes que ofereixen a www.museusdesitges.cat

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar