Bunyols de Quaresma

Publicitat a Love Sitges

Si us subscriviu al newsletter, confirmeu haver llegit i acceptat les condicions de subscripció


La comunicació enviada quedará incorporada a un fitxer del qual es fa responsable GUIA LOVE SITGES SL. Aquesta comunicació ... Veure més

125 g de llet | 125 g d'aigua | 110 g de mantega | 150g de farina | 3 ous | oli | sal | sucre

Escalfar un cassó al foc amb la llet, l'aigua, la mantega, la sal i el sucre.
Quan comenci a bullir, afegir la farina remenant bé durant un parell de minuts. Retirar el cassó del foc i afegir els ous sense deixar de remenar.
Col·locar la massa resultant en una màniga pastissera per fer petites porcions que fregirem amb abundant oli molt calent. Un cop fregits, escampar-hi sucre pel damunt  i servir.

 

 

Utilitzem cookies per millorar la vostra al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, vostè accepta l'ús de galetes.Saber mésAcceptar