Ingredients:
Peix de roca | espina de rap | porros | tomàquet | ceba | sípia | gambetes pelades | alls
Preparar un brou de peix amb el peix de roca, l'espina de rap, els porros, el tomàquet i la ceba. En una paella daurar uns trossets de sípia, a continuació afegim les gambetes pelades i els alls a trossets. En una paella torrem els fideus i els incorporem a la paella remenant bé perquè agafin tot el sabor. Afegim el brou de peix (ben calent) i ho remenem perquè cobreixi tot. El temps de cocció dependrà de la mida dels fideus, si són fins (de l'1) amb 5-7 minuts n'hi haurà prou. En acabar, col·locar la paella al forn a gratinar uns minuts per aconseguir que els fideus quedin "de punta". Es serveix amb allioli al gust.
Recepta de Cristina Lago
Pots contactar amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina de contacte, o a través del nostre número de telèfon: +34 619 92 27 61