Fideua

Publicitat a Love Sitges

Si us subscriviu al newsletter, confirmeu haver llegit i acceptat les condicions de subscripció


La comunicació enviada quedará incorporada a un fitxer del qual es fa responsable GUIA LOVE SITGES SL. Aquesta comunicació ... Veure més

ua

Ingredients:
Peix de roca | espina de rap | porros | tomàquet | ceba | sípia | gambetes pelades | alls

Preparar un brou de peix amb el peix de roca, l'espina de rap, els porros, el tomàquet i la ceba. En una paella daurar uns trossets de sípia, a continuació afegim les gambetes pelades i els alls a trossets. En una paella torrem els fideus i els incorporem a la paella remenant bé perquè agafin tot el sabor. Afegim el brou de peix (ben calent) i ho remenem perquè cobreixi tot. El temps de cocció dependrà de la mida dels fideus, si són fins (de l'1) amb 5-7 minuts n'hi haurà prou. En acabar, col·locar la paella al forn a gratinar uns minuts per aconseguir que els fideus quedin "de punta". Es serveix amb allioli al gust.

Recepta de Cristina Lago

Vols anunciar-te a Love Sitges?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina de contacte, o a través del nostre número de telèfon: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En aquesta pàgina volem compartir amb tu esdeveniments i activitats locals, per saber què fer a Sitges, on anar i sobretot... divertir !!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUBSCRIU-TE

Assabenta't de totes les notícies, festes i esdeveniments d'última hora a Sitges, gràcies a la nostra newsletter

NOSTRE FACEBOOK

Utilitzem cookies per millorar la vostra al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, vostè accepta l'ús de galetes.Saber mésAcceptar