Ingredients:
Peix de roca | espina de rap | porros | tomàquet | ceba | sípia | gambetes pelades | alls
Preparar un brou de peix amb el peix de roca, l'espina de rap, els porros, el tomàquet i la ceba. En una paella daurar uns trossets de sípia, a continuació afegim les gambetes pelades i els alls a trossets. En una paella torrem els fideus i els incorporem a la paella remenant bé perquè agafin tot el sabor. Afegim el brou de peix (ben calent) i ho remenem perquè cobreixi tot. El temps de cocció dependrà de la mida dels fideus, si són fins (de l'1) amb 5-7 minuts n'hi haurà prou. En acabar, col·locar la paella al forn a gratinar uns minuts per aconseguir que els fideus quedin "de punta". Es serveix amb allioli al gust.
Recepta de Cristina Lago
Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61