Arròs amb llamàntol

Publicitat a Love Sitges

Si us subscriviu al newsletter, confirmeu haver llegit i acceptat les condicions de subscripció


La comunicació enviada quedará incorporada a un fitxer del qual es fa responsable GUIA LOVE SITGES SL. Aquesta comunicació ... Veure més

ogavante

Ingredients:
Llamàntol | Pebrot vermell | Pebrot verd | Nyores | Tomàquet pelat i sense llavors | mig gotet de brandi | arròs | safrà | Oli i sal

Tallem el llamàntol i el daurem a la paella amb l'oli ben calent. El retirem i aprofitem la mateixa paella amb el mateix oli per fer el sofregit, així, amb el suc que ha deixat anar el llamàntol, té més gust. Preparem el sofregit amb els pebrots ben picats, quan estiguin daurats afegim el tomàquet i la carn de les nyores. Deixem que faci "xup-xup" durant 5 minuts amb el brandi perquè s'evapori l'alcohol. Afegim l'arròs i deixant que agafi tot el sabor durant una estoneta. Incorporem el llamàntol trossejat i ho cobrim amb aigua o amb brou de peix. Perquè sigui caldós cal afegir 4 mides d'aigua per cada una d'arròs, si el prefereixes més sec, la mesura és de dues mides d'aigua per una d'arròs. Deixeu-ho coure durant uns 15 minuts + 5 de repòs.

Recepta de Xavier Figuera

Vols anunciar-te a Love Sitges?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina de contacte, o a través del nostre número de telèfon: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En aquesta pàgina volem compartir amb tu esdeveniments i activitats locals, per saber què fer a Sitges, on anar i sobretot... divertir !!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUBSCRIU-TE

Assabenta't de totes les notícies, festes i esdeveniments d'última hora a Sitges, gràcies a la nostra newsletter

NOSTRE FACEBOOK

Utilitzem cookies per millorar la vostra al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, vostè accepta l'ús de galetes.Saber mésAcceptar