Ingredients: 1 escarola gran| 125g bacallà esqueixat | 125g tonyina | 4 anxoves | olives arbequines.
Ingredients per la salsa del Xató: 100 g d'ametlles torrades | 60g avellanes torrades | 2 seitons | 2 grans d’all | 4 nyores escaldades | 2 llesques de pa fregit | oli | sal | vinagre.
Per fer la salsa es trinxen en un morter les ametlles, les avellanes, els grans d’all i les nyores prèviament escaldaddes i pelades, les llesques de pa fregit, el vinagre i la sal, i es va lligant amb l’oli d’oliva.
Es renta l'escarola i es deixa a remull. Es dessalen els seitons, la tonyina salada i el bacallà, esqueixarem la tonyina i el bacallà i els posarem en un bol juntament amb l’escarola, les olives i la salsa. Tenint cura de la presentació.
You can contact us through our contact page or through our phone number: +34 619 92 27 61