Ingredients per preparar el brou:
2 patates | 1 branca d'api | 3 pastanagues | 1 col petita | 100 g de cigrons | 2 cuixes de pollastre | 2 ossos blancs salats de porc | 1 tros de carn de vedella (jarret) | 1 botifarra negra | 1 botifarra blanca | 200 grams de galets grans | pilota *
* Ingredients per fer la pilota:
250g de carn picada | 100g de pa ratllat | 80 g de farina blanca | un parell d'alls i julivert fresc picat | 1 ou.
Escorrerem bé els cigrons que un dia abans hauríem posat en remull i els posarem en una olla gran amb aigua i sal, afegirem el pollastre, la vedella, els ossos i ho deixarem coure a foc mitjà.
Mentrestant prepararem la "pilota", poden ser moltes petites o una de gran amb forma de barra que, un cop cuita podrem tallar a rodanxes per servir. Posarem la carn picada en un bol gran i la barrejarem amb el pa ratllat, l'ou, l'all i el julivert picat. L'amassarem tot molt bé i farem les pilotes de la mida que vulguem, a continuació les enfarinarem i les afegirem a l'olla.
Passats tres quarts d'hora aproximadament, el brou ja estarà a punt i només faltarà colar-lo en una altra olla per separar la "carn d'olla" del brou, en el que courem els galets.
En una safata col·locarem les patates, la col i les pastanagues, tot tallat a trossets, amb els cigrons, les botifarres, el pollastre i la carn de vedella.
Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61