Caldo de Nadal i Carn d'olla

Advertising in Love Sitges

If you subscribe to the newsletter, you confirm that you have read and accepted the subscription conditions


The communication sent will remain incorporated into a file for which GUIA LOVE SITGES SL. Is responsible exclusively to process ... View more

Ingredients per preparar el brou:

2 patates | 1 branca d'api | 3 pastanagues | 1 col petita | 100 g de cigrons | 2 cuixes de pollastre | 2 ossos blancs salats de porc | 1 tros de carn de vedella (jarret) | 1 botifarra negra | 1 botifarra blanca | 200 grams de galets grans | pilota *

* Ingredients per fer la pilota:

250g de carn picada | 100g de pa ratllat | 80 g de farina blanca | un parell d'alls i julivert fresc picat | 1 ou.
Escorrerem bé els cigrons que un dia abans hauríem posat en remull i els posarem en una olla gran amb aigua i sal, afegirem el pollastre, la vedella, els ossos i ho deixarem coure a foc mitjà.

Mentrestant prepararem la "pilota", poden ser moltes petites o una de gran amb forma de barra que, un cop cuita podrem tallar a rodanxes per servir. Posarem la carn picada en un bol gran i la barrejarem amb el pa ratllat, l'ou, l'all i el julivert picat. L'amassarem tot molt bé i farem les pilotes de la mida que vulguem, a continuació les enfarinarem i les afegirem a l'olla.

Passats tres quarts d'hora aproximadament, el brou ja estarà a punt i només faltarà colar-lo en una altra olla per separar la "carn d'olla" del brou, en el que courem els galets.

En una safata col·locarem les patates, la col i les pastanagues, tot tallat a trossets, amb els cigrons, les botifarres, el pollastre i la carn de vedella.

Do you want to advertise in Love Sitges?

You can contact us through our contact page or through our phone number: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

On this page we share with local events and activities, for what to do in Sitges, where to go and above all... have fun !!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUBSCRIBE

Learn about all the news, events in Sitges last minute, thanks to our newsletter

OUR FACEBOOK