Què fer a Sitges amb el teu gos

Publicítate en Love Sitges

Si te suscribes al newsletter, confirmas haber leído y aceptado las condiciones de suscripción


La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable GUIA LOVE SITGES SL. Esta comunicación se ... Ver más

sitges-con-perro

Cada cop som més els que volem gaudir del nostre temps lliure amb els nostres gossos, al capdavall, són un més a la família, no? Aquí us deixem algunes propostes per divertir-vos junts a Sitges.

- Un dia de platja amb el teu gos a Sitges. Sens dubte, és la millor manera de passar els calorosos dies d'estiu. Gaudir dun dia de platja amb el teu gos és una experiència meravellosa per a tots dos. La platja de Vallcarca, a la carretera de les Costes, admet gossos durant tot l´any. Amb una longitud de 60 metres i aigües clares i netes, és el lloc ideal per jugar amb el teu gos tant a l'estiu com a l'hivern.

- Un passeig pel parc natural del Garraf. Considerat per molts un dels millors llocs per passejar i fer senderisme en plena natura amb el gos. Hi trobareu diferents rutes, ben senyalitzades, amb paisatges únics i meravelloses vistes.

El camí de Sitges a l'Ermita de la Trinitat és una bona ruta per compartir amb la vostra mascota, aquí trobareu més informació sobre aquest trajecte.

Una altra excursió interessant és l'ascens a la Serra dels Pins, entre Sitges i Castelldefels, a prop de la platja dog friendly de Vallcarca. Aquesta ruta és recomanable per a gossos obedients que sàpiguen romandre al teu costat durant tot el trajecte ja que hi ha zones que podrien ser perilloses.

- Pipican. Per a aquests dies més tranquils, en què no vénen de gust llargues passejades ni excursions esgotadores, recomanem una visita a una àrea per a gossos, on el teu fidel amic podrà córrer, jugar i socialitzar amb altres peluts. A Sitges hi ha dos pipican, un al parc de Can Robert i un altre a la zona de Can Rocà, a prop de les dependències de la policia local.

- A l'hora de dinar. La immensa majoria dels restaurants de Sitges que disposen de terrassa és dog friendly, per la qual cosa no tindràs cap problema per anar a dinar oa sopar amb el teu gos, fins i tot a molts establiments t'ofereixen un bol d'aigua.

Per acabar, només una cosa més, recorda que sempre has de portar aigua per al teu company i mantenir les zones que visiteu netes d'excrements i orina.
I fins aquí les nostres propostes. Se t'acudeix alguna més? Escriu-nos a info@lovesitges.cat i explica'ns la teva.

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar