Panellets traditional recipe

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


receta-panellets2

Ingredients for the dough:


1 Kg sugar | 1 kg of almond powder | 2/4 eggs as texture | 1 cup water | Batters pinions | Coconut, coffee, chocolate ...

 

We will make a mountain with sugar and almonds and gradually add the eggs, it is important that more or fewer eggs are added depending from the texture of the dough, once made, we will be adding the water gradually and knead to form a Marzipan.

We will have a string with the marzipan and cut it into small pieces, little balls.

To make pine nuts, we'll put them in a bowl and mix with an egg, and we will panellets overflowing.

The forms and tastes may be different, for coconut balls, elongated to those of "worms" of chocolate, little mountains for the coffe ones ... we leave it to your imagination.

We'll put them in the oven at 170 degrees approx. depending on the oven and let 10 to 12 "approx., also controlling cooking.

This is a traditional recipe from Anna Masso.

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar