Lexidy Law Boutique - Dpt. Penal

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


Maxi
Maxi
Maxi
Maxi
Maxi
Maxi
Maxi
Maxi

Email: info@lexidy.com

Teléfono: +34 693047964

Dirección: Avda. Diagonal 442, 3º 1ª | 08037 Barcelona


Descripción:

Lexidy és un bufet d'advocats multidisciplinar que treballa per garantir el millor assessorament a particulars i empreses nacionals i internacionals.

Actualment, Lexidy està oferint serveis de defensa penal amb especial èmfasi en els clients estrangers que, per qualsevol motiu, hagin pogut ser víctimes de delictes a Espanya o hagin rebut acusacions. El sistema penal espanyol pot ser difícil de navegar i aquesta circumstància s'accentua quan els estrangers pode no saben com procedir a l'hora de denunciar un delicte, defensar-se d'una acusació, sol·licitar un intèrpret o fins i tot comunicar-se amb el seu advocat d'ofici. Així, les nostres àrees de pràctica dins el camp penal són totals i podem oferir assistència en tots els seus àmbits.

Max Agazzi, encarregat de el Departament Penal, va néixer a Itàlia i ha viscut a Espanya durant més de vint anys. Va obtenir la seva llicenciatura en Dret a la Universitat de Barcelona. Idiomes: anglès, italià, espanyol i català.

Opiniones de Lexidy Law Boutique - Dpt. Penal

Lexidy Law Boutique - Dpt. Penal no tiene opiniones

Escribe tu opinión

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar