Coach transaccional

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


terapia-transaccional
terapia-transaccional

Email: jperayre@gmail.com

Teléfono: 699 273 207


Descripción:

Joan Perayre Analista Transaccional, postgrau en Anàlisi Transaccional per l'Associació Catalana d'Anàlisi Transaccional (Acat), ens ofereix els seus serveis individualitzats per treballar conjuntament per cercar solució a problemes derivats d’estrès, ansietat, conflictes interns o de parella, insatisfaccions personals, sentiments depressius, creixement/millora personal … sempre amb teràpies basades en les tècniques de l’Anàlisi Transaccional amb un llenguatge entenedor pel usuari.

 

Es realitza un anàlisi previ de la situació actual de l’usuari que serà qui fixarà els objectius que vol assolir de forma mesurable.

Joan Perayre també ofereix els serveis de coaching d’empresa per donar solució a problemes de lideratge, conflictes interns, motivació...

La teràpia basada en l'Anàlisi Transaccional (AT) ens permet identificar com ens sentim respecte el nostre entorn i la forma de expressar-nos, degut a condicionants apresos durant la infantesa i que poden impedir-nos expressar lliurement les nostres emocions naturals.

La teràpia pot realitzar-se de manera presencial de forma periòdica amb sessions d’1 hora podent-se continuar via online (skype i altres) de manera que facilita la disponibilitat.

Opiniones de Coach transaccional

Coach transaccional no tiene opiniones

Escribe tu opinión

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar