Tècnic laboral i nòmines a Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


Oferta de feina de novembre 2021.

La Fundació Ave Maria és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Sitges, que ofereix atenció especialitzada a persones adultes amb diversitat funcional.

Si vols desenvolupar la teva carrera en una empresa social referent al sector, uneix-te a la família Ave Maria. Cerquem incorporar un Tècnic de nòmines i laboral amb les funcions següents:

Cerquem una persona amb la capacitat de liderar un canvi de model organitzatiu i de gestió del departament amb l’objectiu de professionalitzar els procediments i automatitzar tasques minimitzant les gestions necessàries. Participarà activament en la redefinició de processos, la selecció de la gestoria laboral o la configuració del programari de gestió dels RRHH.

Requisits:

S’ofereix:

Es valorarà:

Inscriure’s

Interessats, envieu un CV amb fotografia recent a través del web de la Fundació a https://www.avemariafundacio.org/vull-treballar-amb-vosaltres.html.

Treballar a la Fundació Ave Maria és molt més que una feina. Com a personal de la Fundació, t'uniràs a un equip de professionals compromesos amb la seva tasca que treballen junts per la millora de la qualitat de vida de les persones dependents. Suposa obrir-se a un nou món de solidaritat i a l'oportunitat d'enriquir-se personalment i professional i alhora:

Som una entitat en constant moviment i cerquem el teu talent perquè s'uneixi a les moltes persones que ja comprometen el seu per treballar en la millora de la qualitat de vida de les persones dependents.

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar