Ruta 'Pintors de Sitges'

Publicítate en Love Sitges

Si te suscribes al newsletter, confirmas haber leído y aceptado las condiciones de suscripción


La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable GUIA LOVE SITGES SL. Esta comunicación se ... Ver más

es Artistas
Pintors de Sitges, és una ruta en què volem donar a conèixer el Sitges més artístic i la vinculació que sempre hi ha hagut entre el municipi i artistes i pintors.

Així un dels personatges importants que va arribar a Sitges i va posar al mapa cultura el poble va ser Santiago Rusiñol i els modernistes.

Aquest Pintor, col·leccionista i escriptor es va quedar a Sitges el 1891 gràcies als pintors de l'escola luminista que va conèixer i que va fer la seva primera exposicón a Sitges juntament amb ells.

Aquests pintors van ser tals com Amell, Mas i Fondevila, plantaven els cavallets a l'aire lliure per plasmar la llum de Sitges en els seus quadres, juntament amb ells tal com hem comentat Santiago Rusiñol va fer la seva primera festa modernista a Sitges.

Des de llavors han estat molts els artistes que han arribat al poble i han obert el seu taller. Amb aquesta visita als pintors de Sitges us volem mostrar tres tallers de diferents pintors amb un estil i una manera d'entendre la pintura molt diferent.

Dins el taller podrem veure part de la seva obra i ells mateixos ens explicaran la seva trajectòria pictòrica.

Si voleu descobrir les vostres habilitats artístiques hi ha la possibilitat de realitzar un taller de pintura o gravat.

Més informació i reserves:
Agisitges

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar