Ingredients per a la massa:
1Kg de sucre | 1Kg de ametlla en pols | 1/4 ous | 1 got d'aigua | pinyons per arrebossar | coco, cafè, xocolata...
Farem una muntanya amb el sucre i l'ametlla i es van afegint els ous, és important que s'afegeixin més o menys ous tenint en compte la textura de la massa, un cop feta, anirem afegint l'aigua a poc a poc i amassarem fins a formar un massapà.
Realitzarem un xurro amb el massapà i el tallarem a trossets en forma de bola, mesura "panellet".
Per fer els de pinyons, els posarem en un bol i ho barrejarem amb un ou, i anirem arrebossant els panellets.
Les formes i gustos poden ser diversos, boletes per als de coco, allargats per als de "cuquets" de xocolata, muntanyetes per als de cafè ... ho deixem a la vostra imaginació.
Els posarem al forn a uns 170 º aprox. depenent del forn i els deixarem de 10 a 12 "aprox., també controlant la seva cocció.
Aquesta és una recepte tradicional d'Anna Massó.
Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61