Improhorror - Monòlegs a l'Espai Jove

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


Fecha: 30/10/2020

El divendres 30 d’octubre, a les 19 hores, a l’Espai Jove tindrà lloc l’’Improhorror’, monòlegs per espantar de riure en una de les nits més terrorífiques de l’any.

Diferents monologuistes improvisaran les seves històries i relats, amb una posada en escena que requereix de la participació del públic durant l’actuació. L’activitat es realitzarà a l’aire lliure, a l’entorn de l’Espai Jove, i es recomana a les persones participants dur una manteta per no passar fred i crear un ambient proper a les nits de contes terrorífics a cel obert, aquesta vegada amb un toc humorístic.

L’activitat seguirà les actuals mesures sanitàries decretades per evitar la propagació de la Covid-19. L’entrada és gratuïta i cal inscripció prèvia per WhatsApp al telèfon 607 66 78 31.  

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar