Fideua

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


ua

Ingredients:
Rock fish | Thorns | Tomatoes | Onion | Sepia | Peeled shrimp | Garlic

Prepare a fish stock with rock fish, monkfish, leeks, tomatoes and onions. In a paella bake a few pieces of cuttlefish, then add the peeled shrimp and garlic in small pieces. In a frying pan, we toast the noodles and incorporate them into the paella, stirring well to get all the flavor. Add the fish stock (very hot) and remove it to cover everything. The cooking time will depend on the size of the noodles, if they are thin (from 1) with 5-7 minutes will suffice. When finished, place the paella in the oven to brown for a few minutes to get the noodles to "tip". It is served with all i oli to taste.

By Cristina Lago

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar