El mecànic de Sitges amb més anys en actiu

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


curiosidades-sitges

Suburense d’Automòbil va obrir les seves portes com Taller Internacional sent el taller més antic de Sitges que segueix obert. Però no es pot explicar aquesta història sense retre un merescut homenatge a Paco Gorjón, el que avui és el mecànic de Sitges amb més anys en actiu i que aleshores era un nen de 14 anys acabats de fer.

Tot va començar a l'antic Taller Internacional de Sitges, molt famós a l'època daurada del turisme de Sitges i del transport per carretera. El Paco era l'aprenent, netejava eines, escombrava el taller ... però el seu caràcter emprenedor el va portar a aprendre l'ofici de mecànic, convertint-se en el propietari del taller que avui coneixem com Suburense d'Automòbil. Després 63 anys ininterromputs de professió ha arribat l'hora de cedir la caixa d'eines al seu fill Paco Jr i el seu gendre Jesús per jubilació.

Lluny queden aquelles adaptacions de motors dièsel dels camions americans de gasolina, acoblaments de frens hidràulics. Lluny queden aquelles tardes i nits interminables reparant camions avariats a les costes del Garraf. Més tard tot va ser encaminat cap a l'electricitat, que en uns anys va ser absorbida per l'electrònica i aquesta devorada per la informàtica. Paco sempre ha mantingut el taller al dia per donar el millor servei evolucionant amb la tecnologia més puntera.

Aquell xaval a qui anomenaven Paquito es va convertir en Paco i, juntament amb el seu fill i el seu gendre, que actualment són les seves mans dreta i esquerra, van decidir ampliar el negoci obrint un segon taller, gran, modern i preparat per estar al dia amb les noves tendències en el tema de reparacions amb asseguradores i companyies de rènting, per descomptat, sense oblidar a la clientela del poble, a la qual li deu el poder haver arribat fins on ha arribat.

 

 

Un cop obert el taller de carrosseria es va deixar portar per la seva passió, els citroen antics, 2cv i mehari, creant una web a nivell internacional dedicada a la reparació, restauració i assessoria de compra venda i, creant també, el Mehari2cv club de Catalunya.

Han passat molts anys des d'aquells inicis, moltes hores de treballar, moltes hores de formació, molta, molta passió pel que es feia ... Una de les claus de l'èxit va ser saber delegar en el seu fill i al seu gendre, que són els que en l'actualitat gestionen el negoci.

Paco es jubila i deixa el que li ha costat més de mitja vida d'aixecar en bones mans, i pot estar tranquil perquè després el seu fill i el seu gendre ja ve una altra generació que promet: el seu nét Jordi que ja s'està formant i començant a treballar .

 

Des Love Sitges li desitgem de tot cor que gaudeixi de la seva merescuda jubilació i ens alegrem que el seu llegat quedi en les millors mans, segur que per molts anys més.

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar