Creática

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


creatica
creatica
creatica
creatica
creatica
creatica
creatica
creatica

Email: creatica.escola@gmail.com

Teléfono: 639 478 433

Dirección: Carrer del Pi 6 | 08811 Canyelles

Sitio web: www.escuelacreaticajoyas.com


Descripción:

Molt a prop de Sitges, a Canyelles, s'ubica Creática, una escola de joieria on aprendràs, gaudiràs i et divertiràs dissenyant les teves pròpies joies de forma artesanal.

Imparteixen cursos monogràfics de manera regular durant tot l'any:

- Joies de sorra.
- Tècnica de la cera perduda.
- Tècnica Alwan.
- Gemmologia.
- Pàtines.
- Esmalts.
- Calats.
- Resines.
- Mokume Gane.
- Filigrana.
- Curs bàsic d'enfilar collarets i polseres.
- Gravat a l'àcid.

L'objectiu final, és que cada alumne aconsegueixi dissenyar les seves pròpies peces de joieria i pugui crear una petita col·lecció.

L'alumne aprendrà a utilitzar i conèixer totes les eines i maquinària de joieria, a l'igual que la part teòrica i pràctica de les tècniques bàsiques de la joieria aplicada. Aprendrà a projectar un disseny dibuixant-per traslladar la joia a l'metall.

Parlem de les següents tècniques:

- Recuit.
- Volum.
- Decapat.
- Esmerilament.
- Laminat de planxa.
- Embotit.
- Calat i llimat.
- Soldar.
- Acabats: Pulido. Gravat. Pàtines. Textures.

Pots consultar les seves tarifes i horaris en aquest enllaç.

L'escola disposa de botiga d'eines i maquinària, tant per a alumnes com per a professionals de el sector, així com un taller de fosa per a les peces realitzades pels alumnes.

També realitzen treballs per encàrrec, com aliances de casament, anells de compromís, recordatoris de noces, regals d'empresa ... tot personalitzat.

I compten amb un showroom on organitzen exposicions trimestrals tant amb les peces de la pròpia escola així com les peces realitzades pels alumnes. Durant l'exposició, s'obre a el públic posant a la seva disposició una àmplia col·lecció de peces ideals per aquest regal que busques per a una ocasió especial.
 

 

COM ARRIBAR

Opiniones de Creática

Creática no tiene opiniones

Escribe tu opinión

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar