Barraques de Sitges confirma dates, cartell i novetats pel seu 10è aniversari

Publicítate en Love Sitges

Si te suscribes al newsletter, confirmas haber leído y aceptado las condiciones de suscripción


La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable GUIA LOVE SITGES SL. Esta comunicación se ... Ver más

barraques-sitges-2023 Inicio: 18/08/2023
Fin: 20/08/2023

Barraques de Sitges celebrarà el seu 10è aniversari el 18, 19 i 20 d'agost, tornant als orígens: a La Fragata i gratuït.

 
La pandèmia els va obligar a reinventar-se durant dos anys, sortint del format habitual, per garantir la viabilitat de l'esdeveniment i com a gest de suport als professionals del sector cultural que van patir amb molta duresa els efectes econòmics del virus.

Des de l?organització s?ha decidit reduir els dies per tornar als seus orígens, seguint amb la ferma aposta d?oferir un cartell de luxe amb el millor talent musical del país, destinat per a tots els públics.

L'organització segueix apostant per un cartell amb el millor dels Països Catalans, tenint en compte grups catalans de primera línia com Buhos, The Tyets, o Ginestà; de la Comunitat Valenciana, grups com La Fúmiga, Smoking Souls, o Xavi Sarrià; o de les Illes Balears amb el rock menorquí de Pèl de Gall. Una clara aposta per la llengua catalana i que també segueix recolzant les llengües germanes com el basc, amb En Tol Sarmiento i Bulego, dos dels grups del moment a Euskal Herria. L'organització segueix creient en un cartell paritari on el 50% dels grups hi ha presència femenina.

L'organització segueix creient en un cartell paritari on el 50% dels grups hi ha presència femenina.

Una de les novetats serà que el primer dels tres dies de concerts se celebrarà la gran festa del 10è aniversari titulada: “10 anys - 10 artistes”, on serà una nit diferent de les que s'han vist fins ara, en anys anteriors.

Encara quedaran 2 artistes més per confirmar que s'anunciaran més endavant.
Foto: Bernat Almirall

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar