Rice with lobster

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


ogavante

Ingredients:
Lobster | Red pepper | Green pepper | Choricero pepper | Tomato peeled and without seeds | Half glass of brandy | Rice | saffron | Oil and salt

Cut the lobster and brown it in the paella with the hot oil. We remove it and take the same paellera with the same oil to make the sofrito, thus, with the juice that has loosened the lobster, has more flavor. Prepare the sofrito with the peppers well chopped, when they are golden add the tomato and the meat of the choricero pepper. We let it "chup-chup" for 5 minutes with the brandy to evaporate the alcohol. Add the rice and let it pick up all the flavor for a little while. Add the sliced lobster and cover with water or fish stock. To make it soothing it is necessary to add 4 measures of water for each one of rice, if you prefer dry, the measure is two of water for one of rice. We will let it cook for about 15 minutes + 5 at rest.

By Xavier Figuera

¿Quieres anunciarte en Love Sitges??

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 619 92 27 61

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar