Ingredients:
Llamàntol | Pebrot vermell | Pebrot verd | Nyores | Tomàquet pelat i sense llavors | mig gotet de brandi | arròs | safrà | Oli i sal
Tallem el llamàntol i el daurem a la paella amb l'oli ben calent. El retirem i aprofitem la mateixa paella amb el mateix oli per fer el sofregit, així, amb el suc que ha deixat anar el llamàntol, té més gust. Preparem el sofregit amb els pebrots ben picats, quan estiguin daurats afegim el tomàquet i la carn de les nyores. Deixem que faci "xup-xup" durant 5 minuts amb el brandi perquè s'evapori l'alcohol. Afegim l'arròs i deixant que agafi tot el sabor durant una estoneta. Incorporem el llamàntol trossejat i ho cobrim amb aigua o amb brou de peix. Perquè sigui caldós cal afegir 4 mides d'aigua per cada una d'arròs, si el prefereixes més sec, la mesura és de dues mides d'aigua per una d'arròs. Deixeu-ho coure durant uns 15 minuts + 5 de repòs.
Recepta de Xavier Figuera
Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 619 92 27 61