Legesthorse

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


legesthorse
legesthorse
legesthorse
legesthorse
legesthorse
legesthorse
legesthorse
legesthorse

Email: info@legesthorse.com

Teléfono: 93 611 11 04

Dirección: Avda. Diagonal 535, 1º1ª | 08029 Barcelona

Sitio web: http://legesthorse.com/


Descripción:

LEGESTHORSE és un despatx d'advocats ubicat a Barcelona especialitzat en l'assessorament i defensa jurídica integral de el sector hípic, resolent totes les qüestions o conflictes que puguin plantejar-se en el món eqüestre i de la competició hípica.

LEGESTHORSE es va fundar el 2005 per la Lletrada Isabel Margarit, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, promoció de 1990, i membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (nº19177) des de 1992.

Especialitzada en les àrees de contractació i comerç internacional, dret urbanístic i immobiliari, dret esportiu i dret del benestar animal. És diplomada en Sistemes d'Execució Urbanística per la UAB (2004) i Especialista en Dret Esportiu (Màster ICAB 2010-2011).

Isabel Margarit ha unit la seva passió com a amazona activa en la competició de doma clàssica i els seus gairebé 30 anys d'experiència professional, proporcionant assistència, assessorament legal i defensa en el sector eqüestre. Ha defensat amb èxit un gran nombre de casos relacionats amb el transport de cavalls, accidents hípics, contractes de compravenda o resolució dels mateixos, disciplina esportiva i dopatge i plans urbanístics per a la implantació de noves instal·lacions eqüestres o adequació d'instal·lacions existents a la normativa en vigor.

 

COM ARRIBAR

 

Opiniones de Legesthorse

Legesthorse no tiene opiniones

Escribe tu opinión

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar