Exposició 'Multi-univers'

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


anna monzo Fecha: 21/07/2019

La pintora sitgetana Anna Monzó reuneix unes setanta obres creades en els últims tres anys en una mostra instal·lada al Centre Cultural Miramar fins al 21 de juliol.

 

Fins al 21 de juliol es pot veure l'exposició 'Multi-univers' formada per una setantena de peces, entre dibuixos i teles, que ha creat en els últims tres anys i que no deixen indiferent a l'espectador.

 

Anna Monzó i Almirall, pintora sitgetana
Anna Monzó i Almirall va néixer a Sitges el 1963. La seva formació en el món de l'art va començar a la facultat de Belles Arts on va passar dos anys, deixant-ho per anar a l'Escola Massana. Entre aquestes dues etapes passa una temporada de formació artística en una acadèmia de Florència, Itàlia. La seva trajectòria professional comença a Sitges amb dues exposicions, en la qual mostra una obra amb una clara influència del moviment impressionista i fauvista. Un cop acabats els estudis de l'Escola Massana participa en l'esdeveniment de Treballadors de l'Art a Suïssa, Belvedra, Malix. A partir d'aquest moment la seva obra deixa de ser purament figurativa per incorporar el concepte com la part més rellevant. El fet d'exposar a Nova York marca un altre pas endavant en la seva trajectòria. Durant una temporada estableix taller a Palma de Mallorca marcant un nou input en la seva obra, on incorpora nous registres. Posteriorment forma part del grup Codi Art i participa en diferents projectes.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar