Veure receptes

Publicítate en Love Sitges

Envia'ns la teva recepta

Aquí us deixem un recull de receptes bàsiques de la cuina catalana i estem desitjant que ens feu arribar les vostres per compartir-les amb els amics de Love Sitges.

 

ogavante

Arròs amb llamàntol

Ingredients:Llamàntol | Pebrot vermell | Pebrot verd | Nyores | Tomàquet pelat i sense llavors | mig gotet de brandi | arròs | safrà | Oli i salTallem el llamàntol i el daurem a la paella amb l'oli ben calent. El re...

Llegir més

ua

Fideua

Ingredients:Peix de roca | espina de rap | porros | tomàquet | ceba | sípia | gambetes pelades | allsPreparar un brou de peix amb el peix de roca, l'espina de rap, els porros, el tomàquet i la ceba. En una paella daurar uns tross...

Llegir més

Figues amb crema zabaione de vi dolç

Ingredients:figues | 2-3 rovells d'ou | 2 cullerades de sucre | Vi dolç | fulles de mentaPer a l'elaboració de la crema, batre en un recipient els rovells d'ou amb el sucre i afegir un rajolí de vi dolç. Emplateu les figue...

Llegir més

a

Salsa pels calçots

Ingredients:4 alls pelats i sense cor | 3 calçots (previament cuits a la brasa i especialment els més gruixuts) | 250gr. Ametlles torrades i pelades | Pebre vermell dolç (al gust) | Un tros de julivert | 1/2 l. Salsa tomaquet nat...

Llegir més

Recepta Xato Sitges

Xató de Sitges

Ingredients: 1 escarola gran| 125g bacallà esqueixat | 125g tonyina | 4 anxoves | olives arbequines. Ingredients per la salsa del Xató: 100 g d'ametlles torrades | 60g avellanes torrades | 2 seitons | 2 grans d’all | 4 nyores esca...

Llegir més

Amanida de tardor amb vinagreta de magrana

Ingredients: Enciam variat: roure negre i verd, brots... | Figues | Magrana | Raïm | Tomàquet Xerri | Tomàquet sec | Barreja de fruits secs Vinagreta de magrana: Oli | Quatre gotes de vinagre | Sal d'herbes | Mel de Can Pere | Suc ...

Llegir més

Receta-pollo-asado

Pollastre rostit

Per a 4/6 persones 1 Pollastre de pagès d'uns 2 quilos | 3 cebes grans de Figueres | 10-12 prunes | un grapadet de pinyons | 1 got petit de conyac | 2 fulles de llorer | 1 branca de romaní i farigola | 2 tomàquets petits ben mad...

Llegir més

13llunes-comer-en sitges

Escamarlans amb carxofes by 13 Llunes

Per a 4 persones: 8 carxofes | 20 escamarlans talla mitjana | 1 all | sal | pebre negre | julivert | oli d'olivaPrimer fem les carxofes al forn 20 ó 25 minuts 180 graus, amb oli, sal i pebre. Un cop cuites les deixem refredar i les pelem fins ...

Llegir més

Langostinos A La Catalana

Llagostins a la Catalana

500 g de llagostins mitjans | 1 ceba | 2 grans d'all grans | 3 tomàquets madurs | 1/2 got de vi blanc | uns filets de safrà | 1 cullerada d'alfàbrega fresca | 1/2 cullerada de pebrot | sal i pebre al gust. Picar l'all i la ceba ...

Llegir més

receta-panellets2

Recepte tradicional de Panellets

Ingredients per a la massa: 1Kg de sucre | 1Kg de ametlla en pols | 1/4 ous | 1 got d'aigua | pinyons per arrebossar | coco, cafè, xocolata... Farem una muntanya amb el sucre i l'ametlla i es van afegint els ous, és important que s'af...

Llegir més

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: info@lovesitges.cat

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar