Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


8 181251 Inicio: 03/03/2018
Fin: 05/03/2018

Els dies 3 i 4 de Març se celebra la 60 edició del Ral·li de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges.

 

Fins al dia 3 de Març les instal·lacions de L'illa Diagonal acolliran la tradicional exposició dels models més representatius del Ral·li. A més s'instal·larà a l'Avinguda Diagonal un parc tancat on es realitzaran les verificacions tècniques dels automòbils participants a la vista del públic de 10: 00h a 17: 30h.

El dia 4 de Març se celebrarà el Ral·li pròpiament dit, que concentrarà als participants davant del consistori barceloní, vestits amb roba de l'època i els seus respectius vehicles i començaran la marxa a les 10: 30h amb la baixada de la bandera a càrrec de les autoritats dels ajuntaments de Sitges i Barcelona.

Des d'allà la prova seguirà el següent itinerari:

Ferran, Rambles, Plaça Catalunya, Rondes Universitat, Sant Antoni, Sepúlveda, Paral·lel, Plaça Espanya i Gran Via.

Creuarà Hospitalet de Llobregat i Cornellà per dirigir-se cap Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels, on enllaçaran amb la C-246 per creuar les Costes del Garraf, un altre més dels molts atractius d'aquest esdeveniment reconegut internacionalment.

A partir de les 12.30 h, a la Fragata: Actuació del grup Apocadixie 4, carpes amb activitats, degustació de productes de Moritz, sorteig de tasts de vi i visites a la zona de les Caves Pere Ventura.
13 h desfilada de cotxes participants amb el següent recorregut: Avinguda Port d'Aiguadolç, Emerencià Roig i Raventós, Avinguda Balmins, Port de alegrem, Rafael Llopart, Jesús, Cap de la Vila i Parellades, Marquès de Montroig, Plaça Indústria, Primer de Maig , passeig de la Ribera fins a l'Hotel Calípolis i tornada pel passeig de terra fins a la Fragata.

Allà els vehicles participants romandran exposats fins a les 17: 00h.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar