Parcs de Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


EL PARC NATURAL Amb una extensió de 12.820 hectàrees, el Parc del Garraf es troba al Sud-Oest de la Serralada litoral catalana, entre les comarques del Baix Llobregat, l'Alt Penedès i el Garraf. Limita amb la vall inferior del Llobregat, la mar Mediterrània i la depressió del Penedès.

La presència de roca calcària i els efectes de l’erosió han originat un paisatge únic, amb coves, avencs, dolines i rasclers. El parc del Garraf té una vegetació pròpia, entre la qual destaca el margalló. Pel que fa a la fauna, destaquen l’àliga cuabarrada, el ratpenat de ferradura i la tortuga mediterrània. El gran desenvolupament del sistema càrstic ha permès la formació d'una interessant vida cavernícola, fins el punt que hi trobem espècies endèmiques úniques al món.

Altres elements a destacar són les barraques de vinya i els murs de pedra seca, que envolten antigues masies i algunes de les petites poblacions que es troben a l'interior del parc.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar