Obertes les inscripcions per participar al cercavila i Matinal Infantil de Santa Tecla

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


santa-tecla-sitges Inicio: 30/07/2018
Fin: 04/09/2018

La cercavila tindrà lloc el 16 de setembre. Els gegants i els cabeçuts es concentraran a les 10 del matí a la Plaça de l’Ajuntament i després s’iniciarà al cercavila fins arribar a la Fragata on faran la ballada final i posteriorment tindrà lloc l’exhibició dels Balls Blancs infantils.


El mateix dia a la tarda, a partir de les 17.30 hores, es farà la concentració de dracs, bèsties de foc i colles infantils de Diables al Pont d’en Domènech i s’iniciarà la cercavila pel passeig de la Ribera fins a la Fragata. Un cop finalitzada l’encesa final es representarà el ball parlat dels Diables Infantils.


Els més petits també tindran el seu protagonisme el 23 de setembre durant l’Alegre Matinal Infantil. Es diferenciaran tres recorreguts. A les 6.30 h començarà la Matinal Foc des de la Plaça de l’Ajuntament, a les 7 del matí hi haurà la Matinal Gegants i Balls Blancs des del Baluard i a les 8 del matí es farà la Matinal Petita des de la plaça de l’Ajuntament.

 

Portants de 10-16 anys i timbalers de 7-16 anys.

 

Inscripcions del 30 de juliol al 4 de setembre

Gegants, cabeçuts i bestiari sense carretilles lliure

Bestiari de foc amb carretilles infantils (amb curs CRE fet en anys anteriors)

 

Inscripcions del dia 13 d’agost al 4 de setembre

 

Bestiari de foc amb carretilles infantils (amb curs CRE impartit el dia 11/08/18)

 

Inscripcións a www.sitges.cat

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar