Els Pastorets

Publicítate en Love Sitges

itges Nadal

La representació, dirigida per Josep Maria Esteve, està basada en l'obra 'El primer Nadal dels pastors', de Mossèn Rossend Fortunet i Busquets. Dirigit al públic familiar, l'espectacle teatral compta amb música en viu sota la direcció de Juanjo Rocha i cançons interpretades en directe pels actors. L'etern conflicte entre el bé i el mal es posa en escena mitjançant les peripècies d'un grup de pastors que viuen l'arribada del messies envoltats de la batussa entre àngels i dimonis.


Aquest any en el muntatge intervindran un centenar de persones, entre actors, músics, ballarins i equip tècnic. Amb més del 50% de l'elenc renovat, l'obra comptarà també aquest any també amb efectes visuals nous. Cada funció té una durada de dues hores. La sessió del 28 de desembre, coincidint amb el Dia dels Sants Innocents, serà com és tradicional especial perquè contindrà gags sobre l'actualitat sitgetana.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de https://elspastoretsdesitges.cat/

El mateix dia de la funció les entrades es podran comprar a la taquilla del Casino Prado

Preu: des de 10 euros.

horaris:

2017.12.22 a les 21.30h
2017.12.23 a les 18.30h
2017.12.28 a les 21.30h

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar