Corpus a Sitges

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


La tradició de realitzar catifes de flors per Corpus a Sitges es remunta a dates immemoriables, però hi ha una data que marca un impuls definitiu, l’any 1952, quan Foment del Turisme de Sitges organitza per primera vegada el Concurs de Catifes de Flors.

Dins les Festes del Corpus de Sitges podem trobar, a més de les tradicionals catifes elaborades per veïns, entitats i institucions, una fira de productes artesans al passeig de la Ribera de Sitges, l’Exposició Nacional de Clavells, la Mostra de Bonsais, el Pregó del Clavell a càrrec d’una coneguda personalitat, l’Ofrena dels Clavells exposats a la Verge del Vinyet, Concurs d’Ornamentació floral de façanes i balcons, Cercaviles de gegants, l’Ou com balla al Palau Maricel, Palau del Rei Moro, Jardí de l'Hospital St. Joan Baptista i el Museu Romàntic - Can Llopis... Diversos restaurants de Sitges ofereixen menús florals durant la setmana de Corpus, i altres establiments ofereixen varietats gastronòmiques com gelats i pastissos, tot plegat pensat per gaudir del Corpus amb gust.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar