Ajudant/a de cuina i neteja Penedés-Garraf

Publicítate en Love Sitges

He leído y acepto la política de privacidad, afirmando expresamente recibir la newsletter y sé que puedo darme de baja fácilmente en cualquier momento.


Oferta de feina de Febrer de 2018.

AJUDANT/A DE CUINA I NETEJA PER A CASES DE COLÒNIES AL PENEDÈS - GARRAF
Necessitem una persona per ajudar a la neteja de la casa (sales, habitacions, menjador, blocs sanitaris...), ajudar a la cuina (preparar menjars i neteja) i servir els àpats. Busquem persona amb ganes de treballar i bon caràcter. I amb experiència en cuina i neteja de col·lectivitats relaciones amb l’educació i el lleure (cases de colònies, menjadors escolars, albergs,...) i que resideixi a la zona.
La feina és pels mesos de març, abril i maig. Hi ha vacants a jornada completa i vacants a mitja jornada. L’horari pot ser de matí, tarda o partit, segons necessitat de l’ocupació a les cases.

Requisits:

- Imprescindible vehicle propi
- Carnet de manipulador d’aliments

Persones interessades enviar CV a laia@descoberta.cat.
Ref. Ajudant de cuina i neteja. FER CONSTAR LA DISPONIBILITAT quan enviï el currículum.

¿Tienes cualquier consulta o quieres publicitarte con nosotros?

Puedes contactar con nosotros a través de nuestra página de contacto, o a través de nuestro número de teléfono: +34 93 129 73 92

gesfondotransparenteblack

En esta página queremos compartir contigo eventos y actividades locales, para saber qué hacer en Sitges, dónde ir y sobre todo... divertirse!!!

C/ Hipólito Lázaro 1 Local Esq. C/ Antoni Català 08870 Sitges

Tel: 93 129 73 92

Email: guialovesitges@gmail.com

SUSCRÍBETE

Entérate de todas las noticias, fiestas y eventos de última hora en Sitges, gracias a nuestra newsletter

NUESTRO FACEBOOK

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta el uso de cookies.Saber másAceptar